Crash dieet of eiwitdieet?

Crash dieet; Welk dieet is het beste voor mij en welke moet ik nou kiezen?

Regelmatig krijg ik een email met daarin de vraag wat precies het verschil is tussen een crash dieet en een eiwitdieet en dan met name welk dieet men moet kiezen. In mijn ogen is deze keuze niet zo heel moeilijk en ik zal u uitleggen waarom.

Laat ik u als eerst meegeven dat het twee verschillende diëten zijn. Het crashdieet is gebaseerd op het minder eten van koolhydraten en een eiwitdieet juist op het meer eten van eiwitten. Hier leest u eigenlijk direct al waarom ik geen fan ben van een eiwitdieet.

Uiteraard verschilt dit per persoon maar als ik wil afvallen wil ik niet alleen het gevoel hebben dat ik gezond bezig ben maar wil ik ook daadwerkelijk op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Een overdosis eiwitten naar binnen proppen om maar geen honger te hebben lijkt mij dan ook niet echt gezond.

Verantwoord afvallen

Mocht u wel interesse hebben in een dergelijk eiwitdieet dan ben ik bang dat ik u niet kan helpen. Indien u op een verantwoorde wijze wilt afvallen om zo snel wat kilo’s kwijt te raken dan heet ik u van harte welkom!

Ik raad u voordat u begint met afvallen altijd aan om uw BMI even te berekenen. Hierdoor heeft als het ware een 0 meting wat betreft uw Body Mass Index wat weer bijdraagt aan verantwoord afvallen. Op de volgende pagina kunt u uw BMI berekenen.

 

Crash dieet – Nr 1 dieet van dit moment  

Ik kan mij voorstellen dat u inmiddels nieuwsgierig bent geworden naar het Nummer 1 crash dieet van dit moment en zal u vast één geheimpje verklappen; onze Nederlandse sterren zijn verslaafd aan dit dieet 😉 

Laten we eerst eens beginnen met een kleine uitleg over dit dieet. Het crash dieet en een koolhydraat arm dieet zijn eigenlijk twee afgeleide van elkaar. Het kom hierop neer dat u zowel met een crash dieet als met een koolhydraat arm dieet in een korte periode minder calorieën tot u neemt dan u normaal zou doen.

Stel u neemt normaal 2500 calorieën per dag tot u maar reduceert dit door middel van een crash dieet tot 1000 calorieën per dag dan is het gevolg dat u afvalt. U neemt namelijk minder voeding tot u met als logisch gevolg dat u snel afvalt.

Een crash dieet is dus de perfecte manier om heel snel van die vervelende en overtollige kilo’s af te komen.

 

Koolhydraat arm dieet

Zoals eerder aangegeven is dit dieet eigenlijk hetzelfde als het crash dieet. U gaat dus, net zoals met een crashdieet, voedsel eten dat minder koolhydraten bevat.crash dieet 1 week

Het gevolg hiervan is dat u minder binnen krijgt dan u verbrandt waardoor u die overtollige kilo’s verliest. Een koolhydraat arm dieet zorgt er dus eigenlijk voor dat u toch, bijvoorbeeld door een gebrek aan lichaamsbeweging, minder calorieën binnen krijgt dan dat u verbrandt.

 

Crash dieet VS Koolhydraat arm dieet 

 

En dan nu de hamvraag 

Hierboven heb ik nogmaals in het kort uitgelegd wat het betekent om een van deze diëten te volgen en op welke wijze u hiermee afvalt. Het komt er eigenlijk op neer dat beiden diëten er voor zijn gemaakt om heel erg snel af te vallen en dat het meer een persoonlijke voorkeur betreft dan dat het één beter is dan het andere.

Kijkt u wel uit met het aanbod van dit soort diëten. Er bestaat namelijk ook een hoop rommel wat zeer slecht is voor uw gezondheid. Op deze site vindt u genoeg informatie over welk dieet wel goed is voor uw gezondheid. Doe daar uw voordeel mee.

 

 

 

 

Gezond Crashdieet

Inmiddels bent u er wel achter dat ik een enorme fan ben van de Koolhydraat Arme Ovenschotel Bijbel. Dit is een crashdieet waarmee op gezonde wijze afvalt en het mooie is, het smaakt ook nog eens fantastisch.

Laat u daarom niet afschepen met vieze drankjes of loze beloftes. Ga voor kwaliteit en val op een gezonde manier af.

 

Gratis Bonus

De koolhydraat arme ovenschotel bijbel is van zichzelf al super compleet. Zo staan er meer dan 55 verschillende ovenschotels in waarbij je stuk voor je stuk je vingers aflikt. Ze beweren zelfs dat je online geen betere ovenschotels kunt vinden… Ik geloof ze!

Een andere reden dat ik zo’n enorme fan ben van de Koolhydraat Arme Ovenschotel Bijbel is dat je er zo veel gratis bonussen bij krijgt.

 

De linker vier kookboeken krijg je gratis:

Crash dieet bonus

 

Gezond afvallen